POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Odprava bolečin v hrbtenici in sklepih

Med najpogostejše vzroke bolečin v hrbtenici in sklepih sodijo degenerativne spremembe, ki jih lahko opažamo že pri mlajših odraslih.

Pogosto pa so bolečine v hrbtenici in drugih sklepih posledica nezdravega življenjskega sloga, nepravilnih  obremenitev, ki so dolgotrajne in vodijo do porušenja hrbtenice. Sem spadajo nepravilna drža, prisilni položaji pri delu in stalna mišična napetost. Zadnje leto, ko je epidemija Covid-19 zelo posegla v naša življenja, tako na področju telesnega kot tudi duševnega zdravja opažamo pomemben porast povpraševanj po terapevtskih storitvah.

Domače pisarne, delo v postelji, na kavču in drugih neprimernih prostorih, brez ergonomsko oblikovanega pohištva in drugih prilagoditev, so pustila na hrbtenici precej posledic. Veliko je izgorelosti, slabega počutja, nepojasnjenih bolečin, slabe kondicije in slabšega duševnega zdravja.

Bolečine v zatilju, ramenih, mravljinčenje rok, bolečine v križu, bolečine v nogi, prstih in druge težave so najpogostejši opisi naših strank ob naročilu na terapije.

V VITA SPA se zavedamo pomena celostnega pristopa k bolečinam v hrbtenici in sklepih, zato nudimo različne terapije:

 • Elektroterapijo (diadinamski tokovi, interferenca, stimulacija mišic, TENS in iontoforeza) in UZ (ultrazvočna terapija)
 • manualno terapijo
 • terapevtske masaže hrbtenice
 • ročno limfno drenažo za zmanjševanje oteklih sklepov
 • refleksno masažo stopal: podporna terapija pri bolečinah v hrbtenici in zmanjšanju napetosti telesa
 • podporo nudimo z bioresonančno terapijo, ki se je tudi pri hrbteničnih bolnikih izkazala kot učinkovita podpora.

Poseben pomen in pomoč dajemo  na  oblikovanje zdravih navad v okviru stebrov zdravja.

Povezujemo se z delodajalci v okviru promocije zdravja na delovnih mestih, nudimo nasvete glede nakupa ergonomskega pohištva ( pisarniški stoli, računalniške miške in drugo), nakupa prave postelje, obutve in drugih terapevtskih pripomočkov za lajšanje bolečin v hrbtenici in sklepih.

Posebna akcija:  10% popust  na zgornje terapije ob prvem obisku VITA SPA.

Pošlji povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec in nam zaupajte katera od naših storitev bi vas zanimala. Na vsa prejeta povpraševanja poizkušamo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

  VAS ZANIMA VEČ?

  Spoznajte nas,
  naročite se na novičke.